Aplikasi Téknis Machining CNC | Blog | PTJ Hardware, Inc.

Layanan Mesin CNC

  • Métode Molding Mesin Keramik Industri

    Asesoris mékanis dijieunna tina keramik industri modern loba dipaké dina keramik militér, keramik tékstil, keramik éléktronik jeung listrik, jsb Jadi anjeun terang kumaha keramik industri kabentuk? Naon metodeu? Kezhong Keramik bakal nyaritakeun anjeun.

    2022-05-20

  • The Rujukan Pikeun Lost Busa Castings Biaya Akunting

    Analisis biaya saderhana pisan sareng tiasa ngalebetkeun dua aspek, nyaéta faktor naékkeun biaya sareng faktor pangirangan biaya. Bédana antara dua faktor ieu nyaéta jumlah kanaékan biaya atanapi panurunan saatos prosés casting busa anu leungit diadopsi.

    2021-11-27

  • Aplikasi Produksi Cerdas Dina Lost Foam

    Pausahaan urang mimiti diajar produksi calakan dina 2014, sarta loba hasil panalungtikan geus praktis dilarapkeun ka produk urang. Utamana dina bulan Désémber 2020, perusahaan urang nandatanganan garis produksi busa leungit anu cerdas sareng Maanshan Haitian Heavy Industry, anu bakal pinuh nerapkeun produk produksi cerdas urang dina taun-taun ayeuna ka garis produksi ieu.

    2021-11-13

  • Peran Coatings Dina Prosés Produksi Casting Busa Lost

    Hiji kamar drying husus dipaké pikeun ngaronjatkeun jeung ngajaga suhu kamar drying ku ngaduruk batubara, gas, kakuatan listrik, geothermal, uap, jeung sajabana, sarta parabot husus dipaké pikeun ngurangan Uap pikeun ngahontal efek dehidrasi, dehumidification na drying. .

    2021-11-20

  • Daérah Aplikasi Anu Béda Daun Perangko

    Hardware shrapnel Precision milik bagian stamping logam, anu mangrupikeun bagian tina bagian spring mesin anu dianggo dina élastisitas. Éta kagolong kana kategori bahan pakakas éléktronik. Perangkat keras presisi shrapnel didamel tina stainless steel atanapi mangan saatos perlakuan panas

    2021-09-24

  • Métode Beberesih Of Manipulator Industri

    Cina mangrupikeun nagara manufaktur ageung, sareng dividen produksi tradisional lalaunan ngaleungit. Ganti produksi manual ku mesin parantos janten tren anu teu tiasa dielakkan dina pangwangunan sosial, sareng robot industri ogé ngagaduhan peran anu penting. Pikeun mastikeun kinerja normal robot, pangguna kedah rutin ngajaga sareng ngabersihkeun manipulatorna. Janten, naon cara ngabersihan manipulatorna?

    2021-08-14

  • Pilihan sareng Desain Métode Pakem Manipulator

    Dina prosés desain manipulator, aya seueur pilihan pikeun metoda nyanggap. Naon jinis metoda parebutan pikeun dipilih, sajaba ti tinimbangan struktural, langkung seueur ngeunaan biaya panggunaan sareng genah pangropéa. Pertimbangkeun, barina ogé, hiji hal anu saé kedah dianggap épéktip hemat.

    2021-08-14

  • Panilitian Ngeunaan Ni-Si Alloy Slender Shaft Turning Technology

    Mangrupikeun bahan sesah prosés sareng seueur dianggo dina aerospace, aviation sareng bidang-bidang sanés. Motong na mangrupikeun hal anu sesah dina téknologi mesin modéren. Ngagabungkeun karakteristik bahan paduan nikel-silikon, nyandak kontak paduan nikel-silikon perusahaan salaku conto, téknologi pengolahan péngkolan parantos diajar, sareng téknologi pengolahan bahan paduan suhu tinggi parantos ditangtoskeun pikeun bengkel, anu ngagaduhan nilai aplikasi.

    2021-08-14

  • Aplikasi Sistem AC Servo Dina Garis Tiis Ngeunaan Jalur

    Ngenalkeun prosés pra-punch sareng téknologi geser hidrolik dina garis produksi anu diwangun-tiis tina kolom rak henteu ngan ukur ngalegaan kisaran desain sareng akurasi manufaktur tina bentuk cross-sectional tina kolom rak, tapi ogé nyumponan sarat tina desain sareng perakitan sistem struktur waja rak, sareng ngaoptimalkeun

    2021-08-21

  • Pamilihan Waktos Mesin tina Crane Flange Plane

    Dina prosés pamasangan derek ageung, rata tina flane bango bakal robih. Prakték konvensional nyaéta mesin pesawat crane flange saatos dirakit sareng ngelas tina rakitan dasar derek, supados mastikeun yén rata tina flange crane minuhan sarat tina gambar desain.

    2021-08-14

  • Peran Printer 3D Dina Nyiptakeun Modél Prototipe

    Sacara umum, produk anu dirarancang henteu tiasa langsung diproduksi sacara masal. Sakali aranjeunna ngagaduhan cacad, aranjeunna bakal dibasmi, anu nyéépkeun tanaga tanaga, sumber matéri sareng waktos. Prototipe mangrupikeun léngkah anu diperyogikeun pikeun mastikeun kasaluyuan desain dina prosés pamekaran produk. Mangrupikeun cara langsung sareng épéktip pikeun milari cacat, kakurangan, sareng kakurangan produk anu dirarancang, sahingga tiasa ningkatkeun sasar pikeun cacat. Parabot ngolah anu biasa pikeun modél prototipe kalebet alat mesin kontrol numerik CNC, printer 3D, sareng mesin cetakan sanyawa silikon.

    2021-08-21

  • Pengembangan Sareng Aplikasi Téhnologi Mesin Rolling Thread

    Dina pamekaran sareng panerapan téknologi mesin rolling thread, kaunggulan akurasi mesin tinggi, kualitas stabil, sareng efisiensi produksi tinggi téknologi ieu dianggo dina pamekaran sareng aplikasi. Éta dianggap gaduh réliabilitas tinggi dina alat-alat mesin kawat khusus. Operasi kakuatan tinggi motor internal ngajantenkeun anggota utas maénkeun peran panyambung dina sipat mékanis.

    2020-09-18



Bales Dina 24 Jam

Hotline: + 86-769-88033280 E-pos: sales@pintejin.com

Punten nempatkeun file (s) kanggo transfer dina folder anu sami sareng ZIP atanapi RAR sateuacan dipasang. Gagantelkeun anu langkung ageung tiasa nyandak sababaraha menit pikeun mindahkeun gumantung kana kagancangan internét lokal anjeun :) Kanggo lampiran langkung ti 20MB, pencét  WeTransfer sareng kirim ka sales@pintejin.com.

Sakali sadaya kolom dieusian anjeun bakal tiasa ngirim pesen / file :)